top of page

DIT IS WAT WE DOEN

Altijd Vitaal

IN HET KORT

Altijd vitaal realiseert duurzaam vitale medewerkers met als resultaat efficiënte en productieve medewerkers en tevreden klanten.

Aanpak

 

Duurzaam vitale medewerkers. Dat is ons doel. Dit gaat verder dan het streven naar energieke, wendbare en veerkrachtige mensen die hun targets halen. Hoe zorg je voor borging van het thema vitaliteit? Hoe kom je in gesprek over gezondheid. Hoe houd je mensen scherp op hun eigen balans zonder als werkgever te betuttelen? Hoe laat je mensen aan eigen gekozen vitaliteitsdoelen werken? Wat past binnen het gestelde budget? Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vragen.

 

​Er wordt steeds meer van medewerkers gevraagd. De werkdruk is hoog en we moeten langer doorwerken. Het belang van vitale medewerkers wordt daarom steeds groter. Wij werken met een aanpak op maat. Geheel aangepast op de behoefte van de organisatie en de persoonlijke wens van de medewerker. Variërend van een eenmalige workshop tot een compleet vitaliteitsprogramma. Dit doen we met ons team van bevlogen professionals bestaande uit gezondheidsspecialisten, (ex)-topsporters, sporttrainers, gezondheidscoaches, fysiotherapeuten en projectmanagers.

 

Doordat we in onze trajecten met medewerkers werken aan hun fitheid hebben ze dag in dag uit meer aandacht voor het opladen van hun mentale, emotionele en fysieke batterij. Dit maakt mensen in hun werk, maar ook privé, fitter, veerkrachtiger en wendbaar voor de toekomst.

Wij plaatsen de energie van jouw medewerker (en jouw organisatie) centraal en kijken welke leefstijloplossingen daarbij passen. Dit doen we door de inzet van ons toegewijde Pitstop Power team. We werken vanuit een vitale aanpak ontwikkeld door ondernemer en één van Nederlands snelste olympisch hardlopers Marko Koers.

Please reload

bottom of page